Fordonsmäklarna
Butiker
Kundservice

Fordonsmäklarna

Fordonsmäklarna
Tel: 08-880000
www.fordonsmäklarna.se

Daniel och Patrik, det är vi som startade Fordonsmäklarna.

Vi träffades första gången 1997 på Bilia där vi arbetade med att tvätta bilar. Åren gick och drömmen om att öppna en egen bilfirma växte sig allt större.

Januari 2008 var det dags, vi hade då sparat ihop 150 000 kr och köpt in tre bilar. Det var en gammal Volvo 940 en Audi och en Ford Scorpio.

Vi var nog minsta bilfirman i Sverige! Vi ringde alla vi kände och frågade om vi fick hjälpa dem med att sälja deras bilar. De första åren stod vi själva på nätterna och tvättade bilarna. På dagarna sålde vi dem. 3 bilar blev 5, och när vi hade ungefär tio bilar tyckte vi att vi var kungar! Inget kunde stoppa oss och vi jobbade ännu hårdare.

Kunder som besökte oss på den tiden kom ofta in och frågade "vet ni vart Fordonsmäklarna ligger? - Ni har kommit rätt. Vi trodde det var ett stort bilföretag. Inte idag men vi kommer bli!". 2010 knackade Solna kommun på den lilla lokalen i Solna och sa ni förstör infrastrukturen för de boende i Solna. De har ingenstans att parkera. Vi hade då ca 100 bilar till salu med prydliga prislappar uppställda längst gatorna. I samma takt som antalet bilar ökade växte högarna av parkeringsböter. Nu var det dags att ta nästa kliv till något större. Idag har vi ca 300 bilar till salu på våra anläggningar i Stockholm.

Den lilla lokalen som vi en gång startade har vi kvar och där bedriver vi nu bilverkstad. Vi säljer ca 3000 bilar varje år i våra tre anläggningar i Stockholm och håller 30 personer med jobb. Fordonsmäklarna omsätter ca 400 miljoner kronor per år och är en utav de mest framgångsrika bilfirmorna i Sverige. Vi är nu återförsäljare av Hyundai i våran nya butik i KOM Köpcentrum.

Välkomna in till oss för att hitta eran framtida bil.  


fordonsmaklarna_Vektor.png